Gyakran Ismételt Kérdések

Mivel foglalkozik az oldal?

A Trippo egy teljesen biztonságos utazási oldal, ahol folyamatosan szuper ajánlatokkal, videókkal és hírekkel találkozhattok. Köszönetképpen pedig, hogy folyamatosan figyelemmel kíséritek a Trippot lehetőségetek nyílik részt venni az izgalmas nyereményjátékokon.

Dőljetek csak hátra és böngésszetek a számtalan izgalmas utazási ajánlat között. Folyamatos kapcsolatban állunk számos foglalási oldallal, ahonnan összegyűjtjük nektek a legjobb lehetőségeket. Csakis olyan ajánlatokat tüntetünk fel, amelyek a legjobb helyen és a legjobb áron érhetők el. Felhívnánk a figyelmet, hogy Mi csupán összegyűjtjük és kilistázzuk az általunk jónak vélt Hoteleket és repjegyeket. A foglalást ti magatok tudjátok elintézni az oldalunkról átnavigált szállásfoglaló vagy éppen repülőjegy vásárló oldalon.

Oldalunk úgy állít össze minden egyes utazási ajánlatot, hogy nektek a legjobb áron és a legkényelmesebb módon elérhető legyen. Amennyiben követtek minket facebookon értesülhettek más oldalak hatalmas akcióiról, kirándulási lehetőségeiről és természetesen az általunk összeállított ajánlatokról.

Teljes mértékben rátok fókuszálunk és arra, hogy nektek mindenből a legjobbat hozzuk ki.

Az oldal célja a folyamatos tájékoztatás és szórakoztatás, hogy mindig pozitív élményekkel gazdagodjatok!

Az feltüntetett ajánlatok teljesen valósak és folyamatosan frissülnek. Amint kiraktuk az ajánlatot onnantól már él és foglalható. Természetesen ezek az ajánlatok az éppen aktuális árakat jelölik, de igyekszünk folyamatosan frissíteni azokat és tájékoztatni titeket arról. A legjobb ajánlatok általában korlátozott ideig érhetők el és a legjobb ha még időben, akár azonnal lefoglalod azt a Hotelt vagy repülőjegyet.

Minden egyes ajánlat úgy van kirakva, hogy a kilistázott Hoteleknél és a repjegyeknél feltüntetett linkeken keresztül a foglalási oldalra kerüljetek tovább. Minden oldalon feltüntetjük azt, hogy pontosan hogy is tudjátok lefoglalni az adott ajánlatot miután továbbítottunk a foglalási oldalra.

Az online lehetőségeknek köszönhetően ma már számtalan lehetőség tárul elénk és folyamatos akciókkal találkozhatunk valahol az internet dzsungelében. A helyzet viszont az, hogy sokszor nincs elég idő végig böngészni, hogy hol is vannak ezek a nagyon jó akciók.

Az oldalunk viszont folyamatos kapcsolatban áll a legnagyobb utazási weboldalakkal, amelyek lehetőségeit továbbítjuk nektek folyamatosan. A légitársaságok sokszor az Last minute ajánlataikkal hívják fel a figyelmünket vagy éppen valamelyik szállodalánc szeretne akcióival kedveskedni nekünk.

Az ajánlatoknál feltüntetett árak teljesen reálisak és úgy vannak kitéve, hogy minden plusz költséget tartalmaznak.(beleértve repülőjegy teljes árát, szállás árat egyéb illetéket, adót). Minden ajánlatnál feltüntetjük az ellátást és az egyéb plusz szolgáltatásokat. A szobák természetesen két főre sokkal gazdaságosabbak.

Az árak általában úgy vannak kikalkulálva, hogy 2 fő esetén mennyibe kerül.

pl. repülőjegy 15.000 Forint/Fő és a szállás 2 főre 58.000 Forint-→ így összesen 88.000 Forint 2 főre, ami 44.000 Forint/Fő.

Először is legyünk rugalmasak az időpontokat illetően és csapjatok le az azonnali legjobb ajánlatokra, vagy tervezzetek már fél évvel az utazás előtt.

Másodszor legyünk rugalmasak a szállás elhelyezkedésével kapcsolatosan, nem muszáj pont a városközpontban foglalni, ha 1-3 kilométerrel a belvárostól foglaltok az is nagyon jó. Egy nagyvárosban a közlekedés úgysem nagy probléma.

Harmadszor az a véleményem, hogy az étkezés nagyon sok pénzt fel tud emészteni egy utazás során, ha nem vagyunk elég tudatosak. Először is nézzünk utána mennyire is éri meg a szálláson kérni a reggelis, félpanziós vagy all inclusive ellátást. Itt megjegyezném, hogy város szerint nézzük az árakat és ne ország szerint, mert nagyon nagy különbségek lehetnek. Amennyiben abban a városban hihetetlenül olcsók a kajáldák, akkor sokszor nem éri meg a szálláson kérni. Amennyiben nagyon drága az adott ország mindenképp érdemes mérlegelni mennyire is éri meg egy picivel többet fizetni azért a reggeliért és vacsiért. ☺

Negyedik, tartsuk be a poggyász szabályzatot és utazzunk kevesebb pakkal és élvezzük, hogy nem kell annyi cuccot cipelni. ☺

Ötödik, mérlegeljük melyik közlekedési eszköz éri meg legjobban. Vannak helyek ahol mondjuk a taxi horribilis áron érhető el viszont egyes országokban nevetséges összegekért tudjuk választani ezt a kényelmes közlekedési eszközt.

Hatodik, igényeljünk turista kártyát, hogy minél olcsóbban megtekinthessük az adott város nevezetességeit, természetesen ezekről az ajánlatokban minden infót megkaptok.

Vásároljatok jegyet online a különféle turista attrakciókra. Nincs sorban állás a pénztáraknál és még spórolni is tudsz rajta! (pl. vidámparkok, múzeumok stb...)

Ezen az oldalon rengeteg lehetőség és olcsó jegy van: https://www.getyourguide.com

Nyolcadik. kövessétek a Trippo-t Facebookon, Twitteren és Instagramon amennyiben olyan ajánlatokat kerestek, amelyek figyelembe veszik ezeket a fontos és költséghatékony szempontokat.

Először is hozz létre egy fiókot a Hotels.com oldalán, majd csatlakozz a Hotels.com™ Rewards programhoz.

Nagyon fontos, hogy minden foglalás előtt jelentkezz be a fiókodba.

Miután az adott szálláshelyről távozol, minden ott töltött éjszaka után automatikusan 1 ajándékpontot kapsz, és minden 10. ajándékpont után 1 ingyenes* ajándék éjszakát írnak jóvá.

Az akciós áron, például 30%-os tavaszi árkedvezménnyel kínált szálláshelyek esetében is él.

További információt itt találsz: https://hu.hotels.com/hotel-rewards-pillar/hotelscomrewards.html

A linkünkre kattintva legtöbb esetben a Hotels.com oldalán lyukadtok ki. Itt lefelé görgetve megtalálod a különböző szobatípusokat az árakkal, és ezek áttekintése után kiválaszthatod a neked megfelelőt, majd a képernyő jobb szélén található "Foglalás" gombra való kattintással le is foglalhatod azt.

Miután kiválasztottad a kívánt szobatípust, ill. hogy azonnal vagy a szálláshelyen fizetnél, megjelenik a „Biztonságos foglalás” űrlap. Itt tekintsd át „A szoba részletei", „A fizetési adatok” és a saját adataid helyességét, és töltsd ki a hiányzó részeket. Ellenőrizd, hogy a nevedet és az e-mail címedet helyesen adtad-e meg. Miután minden szükséges adatot megadtál, kattints a „Foglalás elküldése” vagy a „Vásárlás megerősítése" gombra.

A Klubhoz nagyon egyszerű csatlakozni, egyszerűen csak ki kell fizetni a tagság éves díját és cserébe annyi alkalommal vehetünk a kedvezményes áron repülőjegyet, amennyiszer csak szeretnénk.

A Standard tagság éves díja 29,99 EUR. Ezért cserébe a klubtag és plusz egy fő utazhat kedvezményes repülőjeggyel. A klub tagnak kötelező a másik utassal együtt utaznia.

A Csoportos tagság éves díja 59,99 EUR. A csoportos tagság esetén a klubtag mellett akár további 5 személy is repülhet kedvezményes áron, de mindenkinek egy foglaláson belül kell szerepelnie. A klubtagnak itt is mindig az utasok között kell lennie.

Milyen más előnye van a tagságnak? Legalább 10 euró kedvezmény a repülőjegy díjából, minimum 5 euró poggyász árból, tagoknak szóló extra ajánlatok elérése.

Ez a tagság mindenképp azoknak ajánlott, akik sűrűbben utaznak és nem évente 1x. Az éves költsége 63.750 Forint, amely magába foglalja minden egyes utazásnál az ingyenes ülőhely foglalást az első sorban lévő és a nagyobb lábterű ülőhelyekre is.

Elsőbbségi beszállást biztosít, hogy elsők között jussunk fel a repülőgépre és a poggyászt garantáltan a fedélzetre viheted.

Egy darab kisméretű táskát ingyen vihetsz, amely 40x30x18 centiméter lehet.